Για Εμας

Ποιοί είμαστε
Σε έναν ευλογημένο, μαγευτικό τόπο, σε παραμυθένιο σκηνικό, το wedding-skyros με τους καλύτερους στο είδος τους, διοργανώνει και αφηγείται μέσα από τη δική του ματιά, τις μοναδικές σας στιγμές. Αναλαμβάνουμε τη διοργάνωση του γάμου ή της βάπτισής σας με σκοπό να σας χαρίσουμε μοναδικές αναμνήσεις. Σχεδιάζουμε για εσάς την κάθε λεπτομέρεια κάνοντας tailor made γάμους & βαπτίσεις "κομμένα και ραμμένα" πάνω στις επιθυμίες και τις ανάγκες σας, πέρα από τα καθιερωμένα. Αποτυπώνουμε μέσα από τους φακούς μας με κινηματογραφικό storytelling και σας χαρίζουμε φωτογραφίες και βίντεο που θα θυμάστε για πάντα. Σκοπός μας να νιώσετε σαν πρωταγωνιστές του σινεμά στη σημαντική μέρα της ζωής σας. Διοργανώνουμε και κινηματογραφούμε το γάμο σας στην όμορφη Σκύρο, στο νοτιότερο νησί των Σποράδων αλλά και όπου αλλού στην Ελλάδα επιθυμείτε.
Τι είπαν για εμάς

Σας ευχαριστούμε πολύ για την άψογη συνεργασία! Το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο και συγκέντρωσε μόνο θετικά σχόλια από φίλους και γνωστούς! Είστε η καλύτερη ομάδα!!!

Φώτης & Φανή
Αθήνα

Ήμασταν πολύ τυχεροί που βρήκαμε το Wedding-Skyros. Ήταν πραγματικά μια ευχαρίστηση για εμάς να μας φωτογραφίσουν και να απαθανατίσουν τις μοναδικές μας στιγμές. Από την πρώτη στιγμή που είδαμε τις φωτογραφίες από την πρώτη (prewedding) φωτογράφιση, καταλάβαμε ότι ήμασταν σε καλά χέρια. Το σημαντικό ήταν ότι δεν αισθανθήκαμε την παρουσία και ήμασταν πολύ άνετοι τη μέρα του γάμου με τις κάμερες. Επίσης η ποιότητα του βιβλίου ευχών που κάναμε με το Wedding-Skyros με τις φωτογραφίες μας από την prewedding φωτογράφιση ήταν φανταστική και έχουμε ένα υπέροχο ενθύμιο. Μεγάλη εντύπωση μας έκανε η προσωπική επαφή με τον Νικόλα και κερδίσαμε στην πορεία έναν φίλο. Κάνουν τα πάντα για να γνωριστούν με το ζευγάρι και να καταλάβουν αυτό ακριβώς που ζητούσαμε. Δεν μπορούμε να φανταστούμε άλλους να απαθανατίζουν τις μεγάλες στιγμές της ζωής μας και τη βάφτιση... τώρα!

Αγκάτα & Χάρης
Αθήνα

Το wedding-skyros αποτελείται από επαγγελματίες που τους ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Γίνεται αντιληπτό από την πρώτη στιγμή η όρεξη, η φαντασία και το κέφι που έχουν στην δουλειά τους. Εύχομαι να συνεχίσετε έτσι!

Μάκης & Δώρα
Αθήνα

Στην πιο σπουδαία και σημαντική στιγμή της ζωής μας επιλέξαμε τον πιο σπουδαίο και αξιόλογο φωτογράφο. Αναδείξατε τον επαγγελματισμό και την φωτογραφική σας ικανότητα,τα οποία διακρίναμε από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας μας. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς που αναδείξατε με τον πιο μεγαλοπρεπή τρόπο τον γάμο μας,γάμο Σκυριανό και Στρατιωτικό,τονίζοντας τις ομορφιές της Σκύρου και αναδεικνύοντας τα Σκυριανά έθιμα .Η συμβολή σας στις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε ήταν πραγματικά πολύτιμη.

Γιώργος & Άννα
Σκύρος

Ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία, τον επαγγελματισμό και την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιουργήσατε σε κάθε στιγμή της ωραιότερης μέρας της ζωής μας. Το αποτέλεσμα ήταν παραπάνω από τις προσδοκίες μας. Συνεχίστε έτσι! Καλή χρονιά!!!

Κλέαρχος & Αφροδίτη
Αθήνα

Επιλέξαμε το Wedding-Skyros για τη φωτογράφιση του γάμου μας. Ο φίλος μας πλέον Νικόλας είναι ένας αξιόλογος και ταλαντούχος φωτογράφος, τον προτιμήσαμε για την ωραιότερη μέρα μας και η δουλειά που πήραμε ήταν μακράν η καλύτερη! Με τελείως διαφορετική ματιά δημιουργεί τις πιο υπεροχές και πρωτότυπες φωτογραφίες!

Χρήστος & Ιωάννα
Σκύρος

Ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη δουλειά σου Νίκο... Σίγουρα κάποια στιγμή θα ξανασυνεργαστούμε! Ήταν όλα καταπληκτικά!

Άρτεμις & Τζώρτζης
Αθήνα